Helgen-

Helgen drog förbi som en snabb blixt. Har varit sjuk hela helgen men i fredags så kämpade jag på ifa.
Var med lite tjejkompisar och hade jättemysigt. En av dom bästa kvällarna på länge,lite jobbigt att jag var sjuk bara. Men måste göras om så fort jag blir frisk. Och i lördags var jag bara ännu sjukare och gjorde ingenting. Och idag samma. Ska kolla på nån mysig film nu. Är sugen på något romantiskt! men hur som helst,
Ha de bra. // MissElin

Lyckan finns bara här och nu, i goda nära relationer, i själva strävan mot meningsfulla mål, inte i ett avlägset "sedan". Ändå fortsätter vi att jaga med splittrad och fjärrskådande blick.

Fuck-

Fuck is good fuck is funny. All the people fuck for money.
If you think fuck is funny fuck yourself and save the money!

Vegetariskt Recept-


4 personer


1.5 dl torkade små linser
5 dl vatten
0.5 msk soja (eller 1/2 tsk salt)

Dressing

1 msk balsamvinäger
1 msk olja
2 msk vatten
0.5 tsk salt
2 tsk fransk senap
peppar

1 st röd lök
3 stycken tomater
1 dl finskuren persilja

Gör så här:
1. Skölj linserna. Lägg dem i en kastrull och häll på vatten och soja. Koka upp och låt sjuda under lock i ca 30 minuter. Häll av vattnet och lägg linserna i en skål.
2. Blanda ihop dressingen och häll över. Skala och hacka löken. Skär tomaterna i bitar. Blanda alltihop och smaka av med salt och peppar.

Lunginflammation-

Ajj ajj ajj, har aldrig varit så här sjuk i hela mitt liv! Har lunginflammation, hög feber, förkyld, huvudvärk, och suuperduuper ont i halsen. Hostar som en dåre. Men hur som helst. Är sjuk så kan inte göra så mycket och har inte gjort så mycket.
Tänkte titta på ett avsnitt utav Weeds nu, grymt bra serie =) Alla som inte sett den måste se den.
Ha de bra. // Elin

Sjuk och sådär-

Hm , åt mackedo med Nikla och Ida igår. Och idag har jag varit på vårdcentralen, fick ta typ 10 rör med blod ochUp och lung-tester =/ . Håller på att få lunginflammation. Stackars mig =(
Väntar på att min söta älskling ska ringa. Ikväll blir det väl till att hänga med några kompisar, kanske krogen vi får se. Hur som helst ska söka jobb i norge nu. Här är en fin bild som paulina gjort till mig.


Burning inside-

Hm vad ska jag skriva , i måndags drog jag och drack med några i åtvid, det var trevligt. =)
Igår gjorde jag typ ingenting sov ju i åtvid så kom inte hem förrens halv tre. Sen slappa jag bara hela dagen. Just det var ju i skolan i måndags oxå, en tjej vid namn jessica kom och hota mig haha. Folk tror säkert att jag är rädd nu för jag gick inte i skolan i tisdags ju pågrund av att jag drack hela natten som va =P . Klart man blir lite skrajj om det skulle komma 20 blattar och gå på mig när jag är själv men inte om dom kommer två typ haha. Men hur som helst, idag har jag inte gjort nånting mötte min lillebror i skolan förut bara annars har jag bara tagit det lugnt. Ska till skolan imorgon får se hur det går. Men hur som helst ska dra nu.
Ha de // MissElin


All the small things that makes you-

Det handlar om tjej tjej vars liv alltid hängt på en liten röd tråd. Hon är en väldigt speciell tjej, ingen som förstår sig på henne riktigt. Hon är brunett med bruna ögon, hon har fylliga mjuka läppar och är väldigt smal. Det började för cirka två år sen. Hon var påväg till en fest och skulle dricka lite med några vänner. Hon hamnade i en missär hon inte kunde ta sig ur. Blev klassad som en "bitchig hora" pågrund av vilka hon umgicks med och vad hon gjorde. Alla hennes såkallade riktiga vänner lämnade henne med tiden. Hon hade då ingen att vända sig till förutom missären. Efter cirka ett år
lyckades hon dock ta sig ur den här jobbiga missären. Hon träffade den såkallade perfekta killen, flyttade in i en fin tvåa tillsammans med han.
"Han var den enda hon hade, hon litade på han och älskade han, enligt en hemlig källa"
Sedan fick man reda på att det hade dykt upp något imellan och hon var nu återigen helt ensam och olycklig.
Enligt vissa källor, så sitter hon bara och väntar på bättre tider, en del säger att hon längtar tillbaka till missären, och andra säger att hon är lycklig. Vem vet, den enda som kan veta är ju hon själv. När vi pratade med henne i en intervju så nämner hon att ingen utav hennes vänner stod kvar vid hennes sida när hon tog sig igenom allt jobbigt som hon varit med om. Hon får ofta frågan om hon nånsin skulle kunna falla tillbaka till den personen hon var förut och hon svarar:
- Självklart skulle jag kunna falla tillbaka, speciellt när man inte har någon att vända sig till. Men själv tycker jag inte att det är värt det, säger hon.
Enligt en stark källa till oss försöker hon nu få ordning på sitt liv men att det dock inte är så enkelt pågrund av vart hon bor och personer i omgivningen. Jag själv tror att hon kommer lyckas och bli en mycket framgånsrik tjej med mycket möjligheter.
- Jag klarar mig själv, har ju aldrig fått någon hjälp tidigare i mitt liv så varför skulle jag behöva det nu? , säger hon.


Fotografering-

Idag har jag varit i västerås hela dagen och tagit kort :) Gick jättebra och tog ungefär 2000 bilder. Är jättetrött nu! =)
När jag kom hem fick jag ännu mer bekymmer, vet ingenting längre. Är bara så besviken och ledsen på allt. Jag orkar inte heller hur mycket som helst även om vissa personer tror det. Visst okej, jag är gud men gud orkar inte allt liksom?!..
Jag älskar dig Min gulleplutt men snälla, om du tänker i såna spår börjar jag fundera på om du älskar mig tillbaka? Jag kommer alltid att älska dig och kan inte tänka mig att vara utan dig men fick höra att du tänker i andra banor. Ajja får se vad som händer imorgon. Är bara väldigt besviken på dig likaså du på mig. Nästa gång vet jag vad ja ska göra ifa.
// MissElin

Pownd-

Ojojoj, vilken kväll det blev igår. Ida jag & Niklas är fan bäst och alla blir pownd av oss. Hade riktigt roligt igår alla som vet om vad som hände och läser det här kommer hålla med förmodligen. Hon, tjejjen som jag pratar om. "Hon" är så jävla äcklig och ful och dom flesta hatar henne, en del kanske inte vågar stå för det men igår bevisade jag ifa att jag står för det jag säger. Tror alla tog det som en chock. Att jag vann, haha. "Hon" är så dryg och har sina hundar som backup men vafan själv klarar hon ingenting och när det väl kommer till kritan var hon inte så dryg längre. Men hur som helst. Har bara en sak att säga till
"hon"
YOU HAVE BEEN POWND BY MISS ELIN ANDERSSON.

I am-

Hm, Idag. Skulle ha åkt och fotograferat mig i västerås men ändrade det till söndag ist, för på helgerna ska man ju festa fan =) . Försöker hitta nån förfest och väntar på pengar. Hoppas verkligen jag får mina pengar idag annars vet jag inte hur jag ska göra..Känner saknad till min lilla älskling, behöver dig nu. Men hur som helst. Ska hoppa in i duschen och prata med Ida nu. Solongbaby.
//MissElin

Lovelovelove-

Ångrar ibland bittert det jag gör, men jag känner ändå att jag endast för mig själv förstör. Varför det vet jag ej, men förmodligen för jag älskar dig. Jag älskar dig mer än allt i världen och det kommer jag alltid göra. men det är svårt och ensamt att vara utan dig. Att bevisa vad jag känner verkar vara omöjligt, att beskriva känslorna med ord gör det bara löjligt.

Sluta aldrig hoppas, sluta aldrig be, sluta aldrig drömma, under kan ju ske.


Fika på stan-

Idag börja dagen med att jag och Ida åkte till skolan. Det var tråkigt, hade inte Ida varit med hade jag nog inte åkt dit. Tur jag har henne :) Senare under dagen mötte jag Frida och vi tog en fika på stan, sedan träffade vi en vän en liten stund :) Mycket trevligt! Nu sitter jag här ska snart gå ut med hunden. Längtar tills på fredag :) men hur som helst ska äta och gå ut med Miffo nu. Byebye baby. // Elin


Skolan-

Hm, vad ska man säga?..Går i en skola fullt med fjortisar. Ni vet killar betalar ju horor för att få knulla med dom osv, men i våran skola betalar hororna killarna ist. För att överhuvudtaget få något. Bara för dom är så äckliga och lösa. Jaja, första personen jag fick se imorse va Carrokanin, herregud så äcklig och ful hon är haha. Ida vill redan hoppa av men förstår henne med lite, men hörru, Ida lugna ner dig lite ;D ..Skriver mer sen!
Tjingeling / Elin

Läängtar-

 Dont worry Be happy =)
Jag är bara din föralltid M<3


BangBang-

Du är fel tar allting för givet, du kan skratta åt livet, du lever för stunden precis som jag. Jag lever för kicken precis som du. Jag har frihet i blicken precis som du. På jakt efter ruset, genom dunket och bruset, du lever för skratten precis som jag.

BangBang//MissElin


PartyParty-

Häromdagen var jag med Ida och vi drog till stan med några vänner, drack cider osv. Sen fick vi skjus till skäggetorp och så badade vi alla i glyttinge. Va det kul? Jo, klart det var kul men jääävligt kallt. Haha! Ida var så jävla sööt hela kvällen haha söt och full =) Det gillar vi! Har faktiskt jättekul ihop med Ida, hon är typ likadan som mig haha, lika sjuk. Men hur som helst, Igår var jag på nykvarn och festade hade rätt tråkigt där men sen drog vi ut på krogen och det var ju kul. =) Sen gick jag hem i klackskor till skäggetorp =/ men det gjorde inget för hade rätt kul på vägen dit med! Träffade massa gamla barndomsvänner till mina bröder :S Dom hade växt till sig lite ifa :) ska försöka dra med Niklas och Ida ut och fest idag =P Hoppas hoppas hoppas att dom följer med. Har kul ihop tycker jag. Fast känns som dom tröttnat på mig lite, jag är ju lite påfrestande som sagt. lite ont i hjärtat gör det ju men vad ska man göra?..Känns skönt nuförtiden när jag festar för super mig inte redlöst full, har bara roligt ist. Då blir jag inte bakis ifa =) ska kila nu, ha de bäst.
// Miss Elin♥


Mycket roligt-

Igår åkte jag med Frida och hennes pappa till vadstena hade jättetrevligt, skulle ha åkt och fiskat kräftor men vi alla drack ist, drack vin och öl=) Hade riktigt roligt, måste göras om! Är så glad för Fridas skull att dom äntligen kommit ifrån missären. men hur som helst. Kom hem idag och har inte gjort något. Pratat med min älskling idag. Mycket gulligt samtal. Nu är jag med Ida, niklas, micke. Ska kila iväg nu.
Tjingelin/ Miss Elin

Hm-

Tråkig dag, bara väntar på bättre tider. Saknar min gulleplutt jättemycket. Ska försöka lära hunden att springa bredvid cykeln. hm kanske är död imorgon?..Har varit på ungdomsmottagningen idag igen och kollat vad ja ska andvända för preventivmedel. Vi bestämmde oss för att vänta innan jag börjar med nåt igen för jag ska ändå inte ha sex på evigheter.
Älsklingen ringer klockan kvart i fem hoppas jag hinner in till stan innan dess för ska kolla om det går att låsa upp min mobil. men hur som helst, skriver ingenting intressant ifa så drar nu! Byebye.
// MissElin

Swing-

Hm, igår åkte jag till min lägenhet för att hämta saker men när jag kom fram så var den tom. Inga möbler kvar. Inte kul. Det visade sig att en snäll kompis hade hämtat dom sålänge. :) Vad hände mer, jo jag och Ida va ute och gick som vanligt. Skönt!  Fick ett litet uppdrag idag, om två cekor ungefär ska jag åka och plåtas i västerås :) Måste bara hitta nån som vill följa med, vill inte åka själv ju. Hm ska gå och hitta på något nu.
to be continued


Tomt utan dig-

Just nu är det så mycket som händer, kroppen hänger knappt med. Saknar min gulleplutt så himla mycket ju. Vet inte riktigt vad som händer framöver. Ingenting blir ju som man vill. Är så trött på systemet i sverige. alla myndigheter bara förstör mer och mer hela tiden. men vad kan en ensam tjej göra åt det, ingenting! Livet är orättvist och det är bara att acceptera läget annars kommer man aldrig kunna gå vidare i livet. Man ska passa på att njuta sålänge man har det bra. Allt känns bara så jobbigt nu utan dig vid min sida. Sen vet jag att inte du mår bra, även om du försöker dölja det så går det inte så bra. Ser rakt igenom dig. Jag har aldrig kännt mig så ensam i hela mitt liv som jag gör nu utan dig. Jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra. Jag är din bara din.
//Din Elin

Wet look-

Igår kväll gick Ida och jag ut, gick till centrum i klackskor osv. Tog taxi till stan och hade jättetråkigt. Det regnade och blåste hela kvällen och vi såg ut som slickade katter i håret. =/
men hur som helst idag är det en ny dag och nu tar vi nya tag:) Har gått med min hund till skogen och lekt massor med han. Jättetrevligt tycker jag. kom precis hem och nu ska jag väl bara ta det lugnt tror jag.
to be continued// Miss Elin!

Ida & Jag-

Ida är så jävla sööt haha! Vi har så jävla kul ihop tycker jag. Hon är ifa en kopmis som förstår och inte snackar skit.
Hon är snäll och omtänksam och vi är så jävla snygga alltså ;) Vi passar helt enkelt bra ihop, båda är snälla, snygga och omtänksamma =) Vi är bäst!
Men nu vill min bror Niklas sitta vid datorn så..
Här är lite fina bilder på Ida och mig.
Tjingeling // Miss Elin


WohoWihi-

Hade himla kul igår kväll=) Jag Ida och Niklas gick ut på en lång promenad som vanligt hehe!
Gick förbi några utlänningar som var asdryga och skrek hora m.m så jävla omoget.
men det är ju inget ovanligt precis. Men det händer alltid när dom är typ 10 stycken. Dom är aldrig dryga när dom är själva ju..Hmm mycket underligt tycker jag.
Men men vi tog en massa söta bilder oxå, hade gjort iordning vårat hår=)
Idag har jag varit i stan och tagit ut min p-stav, gjorde inte så ont.
Nu sitter vi hemma alla tre och funderar på vad vi ska hitta på ikväll.
Förmodligen en promenad ;D
To be continued bitches.
// Miss Elin!♥

Girls just wanna have fun-



Tvivel, det där som stör. aa det kallas för klump i magen och ett konstigt humör. Och jag ser hur du tänker på nåt, hur du längtar dig bort som en fågel i bur, en obehaglig distans en konstig känsla nånstans det känns tomt eller hur.?


Ida och jag tog en promenad sent igår och hade jättekul. Ska börja promenera varje kväll med Ida ;)
Idag fick jag pengar, jippie =) Ska hämta ut ett recept till hunden och handla massa gott.
Kanske åker hem till lägenheten och hämtar saker idag. Hm vi får se!
Ska träna min fina pitbull idag, älskar min lilla Miffo.
Jag har fått massa rolig post idag ochså. Hur som helst, nu ska jag fixa iordning mig och dra till stan.
Ciaobella/ Elin




                                     

Miss you-

Idag har varit en väldigt rolig dag. Gjorde ingenting som vi planerat. Har bara varit hemma och myst hela dagen.
Prata med världens sötaste i telefon, min lilla plutt=) Sitter här och funderar på vad man kan hitta på.
Är så jävla trött på alla falska människor som snackar skit, speciellt hon den där som tror att hon är någon, har aldrig hatat någon lika mycket som jag hatar henne. Jag hoppas att du läser det här och tar åt dig. Det kanske är fler som tar åt sig till att va falska, vem vet ? Jag vet ifa att ingen jag känner kan jag lita på. Alla är äckligt falska. Och det stör mig.
Som Ida´s  förredetta kompis  Oliwia Cederby, går runt och snackar en jävla massa skit om ida. undra varför igentligen? är det bara för hon har tråkigt liv eller är hon avudsjuk kanske. Nu undrar säkert dom som läser det här varför jag skriver om idas problem,?-Det är därför jag gillar Ida och försvarar henne jag kommer vara riktigt ond mot alla som är onda mot henne. Så är det med de =). Fast en del människor kan faktsikt vara riktigt trevliga som tur är ;) 
På torsdag ska jag ta ut min p-stav hmm undra om det kommer göra ont =/ . Och vad ska jag börja med ist? Hm!
Men men nu ska jag hitta på något som är mkt roligare än att skriva blogg haha:)

Love and peace // Miss Elin!



Du ska veta att jag saknar dig mer än allt i världen baby. och det spelar ingen roll vad som händer jag kommer alltid att älska dig. Bara jobbigt att allt skulle hända oss, och just nu oxå =/ . Vi har sån otur hela tiden. Men allt ont för alltid något gott med sig. Det är bara att se framåt och gå vidare. Tänker på dig hela tiden.
♥Love you // Din bara din Elin♥

RSS 2.0