FEST-


Underbart-

Allt känns så braa alltså. Imorgon blire fetingfest med massor nytt folk =)
Sen på onsdag är det ju clubaqua som gäller med becka & mirja. Beställt en jättefin halloween dräkt!
Måste bara ordna hundvakt =/
Puss Elin

Ego bilder-

Kan tyvär bara lägga upp dessa, dom andra är lite för lättklädda, och jag vill inte göra så mot personen jag älskar.<3


Ohlala baby,

Mmm längtar till den 25:e , vikken fest det ska bli alltså, fiiifaaan! :) Måste fan ordna hundvakt i helgen annars blire inget, ja vill att min lilla goseplutt ska ha det bra så..! Men det ordnar sig nog. Fan sitter vid nya datorn nu, så jävla nice!
Måste beställa halloween-dräkten imorgon alltså, ja kan inte bestämma mig för vilken. Ge mig gärna tips.! Det ska vara nåt som är sött! Jag sitter och somnar nästan så ja ska väl sova nudå. älskar dig mer än allt, du vet vem du är!
LÄÄÄNGTAR <3
/ MissElin!

Funnie&lovely-

Är ovanligt glad idag faktiskt. Jag kom iväg på kryssningen! Åkte till pappa i torsdags, sen drog jah på kryssningen på fredagen. Åhh guuud vad roligt jag hade. Festade under hela kryssningen och lite till, och det blev till mycket alkohol! Mums! Jag och Åsa sprang omkring på den där jävla båten haha, hittade aldrig till våran hytt, och när vi väl hittade så hade vi ju slarvat bort hyttnycklarna, fick hämta vakten varje gången vi skulle in i hytten och dom bara skratta åt oss, kunde till&me våra namn tillslut. Och jag tappade bort alla som jag åkte med och sprang omkring med massor av nytt folk & festa! Det var riktigt kuuul. Ville inte åka hem. Det måste göras om snart igen alltså. Kom hem igår, trött och sliten fortfarande. Idag har jag köpt ny mobil, en samsung SGH-F480. Och sen en ny dator+mobilt bredband =)


Som min bästa vän alltid brukar säga, se posetivt på allt så blir det bra i slutändan. Det känns bra att ha en vän som man kan lita på och som ställer upp i alla lägen. Har bara en sån vän , och den vännen betyder sjukt mycket för mig.
Massa pussar & kramar till dig. Du är världens bästa bästis. =)

Du vet vem du är, bara att ta åt dig.

Se posetivt på allt-

Nu är jag glad igen! Nu måste alla hålla tummarna för lilla mig , hoppas hoppas hoppas att allt går som det ska =D
Isf får jag a lot of moooney! Och då blire FEST =D om det inte går som det ska nu blir jag jätteledsen!
Så håll tuuuummarna :D
 / MiissElin


Folk:@

Ingenting blir som jag har planerat, pågrund av mig ? Nej ! Pågrund av att folk inte klarar av att sköta sitt jobb. Blir så himla irriterad. Hatar att tjata på folk. Nu skiter sig kanske uppsala/kryssning pågrund av jobbigt folk. Fan ta er!
Men min bästis hjälper mig att se på saken posetivt =). Vad händer idag då ? Hmm, idag ska jag vääänta! =P
//MissElin


STRESS-

Det känns som om jag är den mest stressade människan på denna planet. Jag har så mycket saker för mig hela tiden.
jag måste lära mig att bli av med denna stress. Orkar inte mera. Det tar verkligen på krafterna.
Nu idag/imorgon åker jag iväg till uppsala för att tagga ner lite. Ska till pappsen och ta det lugnt fast iofs, på fredag blire kryssning =D Mycker ALKOHOL ! Yummie <3 Och så kommer jag hem lagom till halloween!
Men hur som helst, läs om stress och tagga ner lite ni me. / Elin



Stress är de fysiologiskt  - hormonella anpassningsreaktioner i kroppens organsystem som utlöses av fysiska och mentala påfrestningar, "stressorer". Den kan ha flera olika orsaker; inklusive smärta, nedkylning, rädsla och flykt.

Titta bara vilka skador och konstiga ord stress ger :

I hotfulla eller ansträngande situationer ökar utsöndringen av hormonet Kortikotropin från hypofysens framlob. Kortikotropin transporteras via blodet till binjurarna där det stimulerar utsöndring av adrenalin, kortisol och noradrenalin till blodet. Dessa tre hormoner är de viktigaste stresshormonerna och har en rad effekter på människokroppens organ och vävnader.

Dessa hormoner påverkar cellernas metabolism i den meningen att anabola reaktioner upphör till förmån för katabola (nedbrytnings)reaktioner. Halten av insulin sjunker i blodet medan halten av glukagon ökar, vilket i sin tur leder till minskad nybildning av fettsyror och ökad nedbrytning av glykogen vilket leder till ökad halt av glukos i blodet. Dessutom ökar nedbrytning av aminosyror, proteiner och fettsyror. Fettvävnad bryts långsamt ner till fria fettsyror och muskelproteiner bryts ner till aminosyror. Dessa biomolekyler blir därigenom substrat för glukoneogenesen i levern, som även den syftar till att höja halterna av glukos i blodet. Stresshormonet kortisol har både snabba och långsamma effekter på kroppens vävnader, den snabba effekten är att kortisoler blockerar utsöndringen av kortikotropin i hypofysen medan den långsamma effekten är att stänga ner svaret på stress.

Den andra viktiga anpassningsreaktionen vid stress är en minskning av aktiviteten från parasympatiska nervsystemet och en ökning av aktiviteten från det sympatiska nervsystemet. Sympatiska nervsystemet har effekter som leder till en ökning av puls, hjärtminutvolym, vaskulär resistans vilket i sin tur leder till ökat blodtryck. Dessutom minskar blodflödet till organ vars funktion inte är absolut nödvändig för kortsiktig överlevnad, till exempel filtrering genom njurarna och tarmsystemet minskar. Blodflödet genom hjärtats kranskärl samt skelettmuskulaturens blodkärl ökar däremot, på grund av att blodkärl vidgas. Sympatiska nervsystemet stimulerar även till djupare och snabbare andning samt utsöndring av adrenalin från binjurarna.


Im just a dreamer-

Det har varit en skön helg som vanligt, på fredagen blev det förfest sen direkt till club session :D Hade rätt så kul, roligt folk=rolig kväll =D . Sen drog vi vidare på efterfest o chilla där lite, sov sen dagen efter blev det chill med lite folk! :)
Fest och dig.

Älskar dig och du kommer alltid att finnas i mitt hjärta, upp till tiden & bevisa.

Im just a dreamer that dreams my life away..

I live for the weekend and party every day-

HM har varit ett par härliga dagar dom senaste , tagit det lugnt och bara myst! Vill börja festa igen, ska bli på Fredaaag , fest fest fest , det är livet ! Orka leva som en svensson när man kan festa !

This is what i love and cant stop loving, get wasted at partys from nine to seven in the morning. 

I live for the weekend, i live for party every day  ;D   // MissAndersson!
 

RSS 2.0